Horváth Emil stresszor mentor

Horváth Emil László
mentálhigiénés segítő szakember
softskill fejlesztő tréner, facilitátor


TÉNYEK RÓLAM
Horváth Emil Lászlónak hívnak.
Nős vagyok. Sajnos gyermekáldásban még nem részesültünk. Szabad, kiegyensúlyozott és stabil férfi vagyok. Hű és szerető férj vagyok. Megbízható társ, erős támasz vagyok. Lendületes, hiteles, kreatív és spontán tréner vagyok. Támogató, bizalmas barát vagyok. Lelkes, szorgalmas és kitartó amatőr sportoló vagyok. Magát folyamatosan képző, kutató szakember vagyok. Mind e mellett figyelmetlen testvér is vagyok. És szülők hiányában már sajnos gyermek nem lehetek.

Hivatásom

Segítő foglalkozású szakember vagyok. Szerencsés embernek vallom magam! Az a munkám, amit szeretek csinálni. Ezért tulajdonképpen nem is munka, hanem életforma. Szeretettel és élvezettel csinálom, minden általam választott változatát!

Szemléletem

Többféle végzettségem van (egészségtan tanár, vállalati egészségfejlesztő, mentálhigiénés segítő, autogén tréner, WÉK stresszkezelési facilitátor, továbbá jelenleg coach-ként és szimbólumterapeutaként képződőm). Ami összekapcsolja ezeket a képesítéseket, az az EMBER és a vele való törődés.

Az én szemléletemben, az ember van a központban. Az emberi lélek rejtelmeinek, az ember gondolkodásának és viselkedésének, pszicho-dinamikai működésének megértése.

Célom emberrel, emberként való bánás fontosságának tanítása, az emberközpontú szemlélet átadása, valamint az élet - és emberek vezetéshez szükséges ’soft’ képességek fejlesztése.

Fő területem

15 éve dolgozom a fejlesztő pályán. Rengeteget láttam, tapasztaltam és próbáltam.  

Fő területem a stresszkezelés!

Ezt a témát beépítem vállalati tréningekben, vezetői tréningekbe, és az egyéni konzultációimba is.


Hitvallásom

„Enyém az életem, enyém a sorsom. Ha valami baj van, valahogy mindig megoldom. Élni könnyű lehet, csak merjek döntéseket hozni!...és sose nézzek vissza. Ha pedig úgy érzem tehetek a múltról, azzal megbékélek, elfogadom és megbocsátom magamnak! Teljességgel törekszem a jelenben lenni, és alakítani a jövőm!”MegosztásMegosztás