Stresszkezelés a családban

2014. Július 1.
A Piac&Profitban megjelent Azonnal használható stresszkezelő trükkök című cikkem recenziója az újpesti Baba Mama Infóban – amelyből kiderül, hogy ami jól jön a céges mindennapokban, az időnként a családi életben is alkalmazható.

Megjelent az újpesti Baba Mama Infóban.

"Remek cikket találtam egy vállalkozóknak szóló oldalon. Elolvastam, de valami kicsit furcsa volt. Ahogy gondolkodtam, hamarosan rájöttem, hogy mi az. (Bevallom, az alváshiány szóra ugrott be!)

Én nem járok tendertárgyalásokra, nem folytatok árlicitálást, mégis remekekül fel tudom használni ezeket a tanácsokat az életemben. Hiszen “tárgyalok” szinte végtelenítve azokról a dolgokról, hogy fel kell öltözni, fogat kell mosni, haza kell jönni a játszótérről, meg kell enni az ebédet… Az “indulatoktól túlfütött ügyfél” nálunk hol a hároméves, hol az ötéves vagy éppen a hétéves. A meghibásodott szoftver sokszor én magam vagyok, esetleg a gyerekem, az akadozva működő hardver pedig pl. a háztartásom.

Szóval úgy olvasd a cikket, hogy a vállalkozás/munkahely helyett a mindennapi családi életet és az otthonodat érted. A következő alkalommal pedig, mikor ötvenedszer mondod el szépen/halkan/csúnyán/hangosan/ordítva/toporzékolva a kicsidnek, hogy ne verje az asztalt, ne dobálja a játékot vagy ne a tesója fejére szórja a homokot és mégis csinálja, mintha meg sem hallotta volna és sikítani lenne kedved, akkor próbáld ki valamelyik 

Innen a cikk a Piac&Profitban megjelent írásomat idézi.Megosztás

Megosztás