Stresszmenedzsment UNIPER módra

2017. Január 2.
Az UNIPER Hungary, az észak-nyugat Magyarországi energia ellátás jelentős részét biztosító, környezetbarát Erőmű tulajdonosa és üzemeltetője. A speciális üzembiztonsági és munkavédelmi feltételekkel üzemelő létesítményben a munkatársakat ért stressz terhelések minősége és fokozata is más árnyalatú, mint a hagyományos munkahelyeken.

Stresszmenedzsment UNIPER módra

Az UNIPER Hungary, az észak-nyugat Magyarországi energia ellátás jelentős részét biztosító, környezetbarát Erőmű tulajdonosa és üzemeltetője.
A speciális üzembiztonsági és munkavédelmi feltételekkel üzemelő létesítményben a munkatársakat ért stressz terhelések minősége és fokozata is más árnyalatú, mint a hagyományos munkahelyeken.

Egy előre felépített, komplett, struktúrált készségfejlsztő program keretébe, 2016. év végén került sor az első tréningekre. Összesen 4 csoportban, 30 fő részvételével zajlottak le ezek a foglalkozások.

A program lényege, hogy a mindennapi életben is egyszerűen alkalmazható stresszkezelési és kommunikációs készésgeket tudjanak magukének, majd a sorozat végére a munkatársak. E két terület az életkészségeink két olyan fontos eleme, amelynek megléte és használata segíti az egészség hosszú  távú megőrzését és fejlesztését is egyben.Megosztás

Megosztás