Stresszkezelő Villámtréningek az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoportnál

2015. Október 23.
Gyakorlatban jól hasznosítható tudás. "Jól összefogott, általános ismereteket ad, gyakorlatban is alkalmazható tudással vértez fel. Mindenki hasznosnak ítélte, ezért bátran ajánlom!"

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport Ügyfélszolgálati munkatársainak fejlesztésében, illetve a Társaságcsoport egészségmegőrzési programjainak keretén belül vettük igénybe a Stresszor Mentor rövid, de annál értékesebb és hatékonyabb tréningjeit. A stresszoldó villámtréningek során munkatársaink elsősorban egy emberileg és szakmailag hiteles trénert ismerhettek meg, aki elvont, közhelyes, unalmas előadás helyett, lényegre törő, gyakorlatias és vidám stílusával lekötötte a figyelmet és aktivizálta a résztvevőket.

Kollégáink és a tréningeken résztvevő vezetőink egytől-egyig hasznosnak ítélték meg a programot, és azóta is hatékonyan alkalmaznak néhány, a tréningen tanult stresszkezelési módszert. Bátran ajánlom a tréninget minden olyan HR-es kolléga részére, akik képzéseket-tréningeket szerveznek munkatársaik részére. Nem fognak csalódást okozni részükre, sőt nagyon hasznos útravalókat kapnak az feszültségek oldásához, egészségük javításához.

Gaál Emese osztályvezető

Humán Gazdálkodási Osztály, Budapesti Elektromos Művek Nyrt.Megosztás

Megosztás