AUTOGÉN TRÉNING

Képzelje el, hogy egy gombnyomásra el tudna lazulni. A feszült, kínos, stresszes helyzetekben összeszedett és racionális tud maradni.
Az akadémiai orvoslásban használt, tudományosan bizonyított, hatásos lazító, relaxációs módszert tanítok Önnek, klienseimnek.
A stressz, feszültség csökkentésére, a szorongásos állapotok, pánikrohamok, alvászavar, migrénes fejfájás, depressziós zavarok, pszichoszomatikus megbetegedések kezelésére, az immunrendszer erősítésére és az egészség hatékony menedzselése céljából javaslom ennek a módszernek az örök életre való, bevésődő megtanulását. Ezt bármikor, bárhol elő tudja kapni az alkalmazott eszköztárából a kliens, és alkalmazni tudja a nyugodtsága visszaszerzése, megtartása érdekében.
Az Autogén Tréning tanulási ideje a klienshez igazított, az ő tempójában és gyakorlásra szánt idejétől függően változik. De mindenképp egy hosszabb távú segítő kapcsolatról van szó, mely 10 alkalomtól (rendszerint hetente egyszer 45 perc), 15 alkalomig terjed.

Csak egyszer kell megtanulnia, és örök életre bevésődik! A rendszeres használatával egy örök életre fel lesz szerelkezve a stressz, a szorongás okozta feszültségek hatékony és egészsége oldására. Hova tovább egy állandósult lelki béke, nyugalom, derű és kiegyensúlyozottság lehet a rendszeres gyakorlás hozadéka az életében.

Érdeklődöm